Костюм маскувальний Camo-Tec ALPINE MultiCam


Зима, як не дивно, буває зі снігом )) А ми маємо шо запропонувати для адаптації "людина-місцевість".


Перевірена класика якості спецодягу.

Доступність до властивостей тактичного одягу.

Одяг для виконання відповідних задач та до відповідних потреб.

Особливості моделі


Костюм камуфляжний ALPINE MultiCam - це акцентовано спецодяг, для ускладнення візуалізації та позиціонування його власника на місцевості. Камуфляж MultiCam ALPINE, що має відповідне до стилістики розробників забарвлення, є доволі універсальним у маскуванні на повністю засніженій місцевості чи засніженій частково, відмінно маскує в зимовому лісі і на відкритій місцевості. Костюм може бути частиною екіпірування для силових структур, військових, для мисливців. Максимально легкий та зручний у використанні. Складається до мінімальних розмірів та запаковується у поліестеровий мішечок на утяжках. Костюм не є утеплюючим одягом. Складається комплект з куртки та штанів і одягається поверх основного одягу.

Куртка застібається центральною застібкою-блискавкою. По низу куртки еластична гумка для фіксації посадки. Каптур зручний та просторий, дає змогу використовувати його під різні головні убори і також під військові каски чи шоломи. Об’єм каптура та його посадка на голові фіксується та регулюється утяжками з фіксаторами. Рукав куртки втачний, одношовний. Рукав у зоні зап’ястку регулюється еластичним манжетом, а також фіксується гумкою в зоні ліктя.

Штани прямі, ергономічного крою. На поясі штани фіксуються широкою, еластичною, надійною резинкою та мають шнуровку для додаткового контролю положення. Низ штанин на утяжках, в зоні коліна - фіксуюча положення штанини резинка. На стегнах штанів клапани на блискавках для доступу до кишень основного одягу. Костюм “тихий”, не шелестить.


Особливості тканини


100% polyester, щільність 75 гр/м². Не шарудить. Легко переться, без додаткових, делікатних режимів. Через відповідне плетіння волокон має легкий, брудо-волого відштовхувальний ефект.


Фурнітура


Фурнітура Woojin. Високоякісні застібки-блискавки. Посилена нитка COATS. Бігунки із «autolock».


Ціна - 551 грн.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!