Кофта Marker Ultra soft Olive 2122 - модель, розроблено для мисливців


Навіть взимку можна надавати перевагу проведенню вільного часу за містом, головне обрати якісний і комфортний одяг для активного відпочинку у KLOST!


Кофта Marker Ultra soft Olive 2122 - модель, розроблено для мисливців, туристів, для тих людей які мають потребу бути поміченими за відповідних задач чи ситуацій.

Завдяки оливковому кольору, кофта універсальна - як утеплюючий шар у концепті пошарового одягання, для щоденного використання на свіжому повітрі, для походів, полювання, туризму, гірськолижного спорту тощо, для воєнізованих і спецпідрозділів.

Кофта зі зворотного її боку має яскравий, помаранчевий колір - це маркер завдяки якому людина може себе акцентовано позиціонувати на місцевості (мисливці в лісосмузі, “на номерах”, рятувальники під час виконання завдань, туристи для візуального контакту за поганих погодних умов тощо).

Характеристики матеріалу дають змогу адаптувати та використовувати кофту у максимально широкому спектрі за різних кліматичних умов та посистемного одягання.

Інноваційна флісова тканина, двошарова Ultra soft - гіпоалергенна, легка, еластична, тепла, має гарні дихаючі властивості.


Матеріал: Фліс Ultra soft. Щільність 260 г/м². 

Розміри від S до XXL.

Ціна - 1488 грн.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!